Første økt og «Pressrelease»

Bilde med Drammens Tidende som laget reportasje i dag. Link til DT ved å trykke på bildet
Vi tok turen til SATS CC idag

Etter en hyggelig kveld på Chat Noir i går så var det bare å komme i gang med den planlagte treningen, sykkel maraton. Vi møtte noen gode venner på Theatercaféen for å spise litt for showet «An Act of God» på Chat Noir.

Showet var morsomt og etter en bedre middag og noen glass vin så var det på tide å dra hjem for å lade opp til dagens trening og oppstart av bloggen. Samtidig så måtte vi dag rydde i vår gamle leilighet der overtakelsen skjer om to uker. Men trening først!

Vi er klare
Startskuddet går

Vi startet med å varme opp i 11 minutter der vi økte pulsen til over 80% av makspuls. Deretter kjørte vi 12×4 minuttere med puls mellom 85-90%. Her jobber hjertet godt for å transportere blod og oksygen rundt. Forskning sier at ved slike intervaller og ved rundt 90% så øker vi O2-opptaket effektivt. Vi startet litt rolig idag og vil ligge rundt 90% i de fleste av intervallene neste gang.

Litt over halvveis i dagens økt

Etter 12×4 minutters intervall og langrenn på storskjerm så konstaterer vi at Aleksandr Bolsjunov er verdens beste skiløper for tiden og at beina var fine etter 90 min med intervaller. Etter noen minutter med litt rolig sykling så startet vi en bolk med litt fartslek som vi tok på sparket. Det ble 20min der vi syklet sittende og med trøkk i pedalene i 1min, deretter rolig 1min x 10. Pulsen varierte mellom 80-90%.

Greit å ha noe å se på underveis

Etter noen rolige minutter og «flatt terreng» så startet vi siste bolk på 15min med 30×30 sek stående og sittende. Pulsen var stort sett mellom 83-90% og beina begynte å bli litt møre. Tiden gikk veldig fort da vi så dokumenteren om Weinstern og alt det syke han har gjort!!

Deilig å være ferdig og det gjorde godt med en dusj før vi måtte dra til den gamle leiligheten for å rydde litt før overtakelsen om to uker.

Forrett med Laksetartar, avokado, litt salat, chili mayo og reddikspirer
Hjortecarre med pastinakkpure, shitakesopp og rødløkskompott

Det er viktig å fylle på etter trening og vi spiser nå en forrett med Laksetartar og hovedrett med hjortecarre samt diverse tilbehør. Det er viktig for oss når vi begge jobber så mye og trener daglig at vi fyller på med hjemmelaget og ernæringsrik mat. Velbekomme, og vi håper dere vil følge med oss videre. I morgen prøver vi å podcasting i fbm touren.