Takk for god respons og en god start

Etter publiseringen forrige helg så fikk vi mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er vi veldig takknemlige for og vi er godt igang med treningen samt videre planlegging.

Fra SATS CC midt i treningen

Kjendispar eller ikke?!

Bilde fra Marienlyst og julebord med Godset

Det ble en diskusjon inne på Drammens Tidende og i SoMe etter publiseringen om vi er et kjendispar eller ikke. Interessant! Det var ikke vi som påberopte oss denne tittelen og det er vi ikke så opptatt av heller. Men når noen klarer å fokusere på det fremfor saken så tar jeg av meg hatten.

Vi er takknemlige for at Drammens Tidende skrev en så omfattende og hyggelig sak der formålet kom tydelig frem.

Vi fortsatte diskusjonen internt hos oss om vi er E- eller F-kjendiser, men foreløpig ikke landet den 🙂

Skal samle inn mest mulig penger til Rett Fram Opplevelser og Superselma

Vi har som de fleste har skjønt tenkt å sykle Nordkapp-Drammen til sommeren. Her skal vi samle inn mest mulig penger til disse to fantastiske organisasasjonene. Vi venter på opprettelsen av vårt organisasjonsnummer slik at vi kan opprette en Vippskonto. Da kan alle bidrag gis der. Mer info vil komme.

Les mer om både Rett Fram Opplevelser og Superselma ved å gå inn på hjemmesidene deres i menyvalget

Vi skal i løpet av februar besøke disse to organisasjonene slik at alle kan bli litt bedre kjent med dem og hva de faktisk gjør for mange barn OG for dem rundt. Både Tommy og Ronny vil bli med på podcast der de vil fortelle noen historier som gir lysglimt og håp.

Vår logo “sykkeltouren” som vi vil ha på våre sykkeltrøyer. Vi jakter draktsponsorer!

Planlegging av reisen og overnattingssteder

Vi har laget en foreløpig reiserute, men jobber nå med å kvalitetssikre denne og kanskje det er steder vi ønsker å besøke som blant annet Senja, Lofoten, og Setermoen. Sistnevnte er et militært område der Elisabeth vokste opp og hun har familie både i Tromsø og Alta. Vi sjekker opp.

Norge er et vakkert land og vi ønsker også at vi kan dele mange fine opplevelser på turen. Har du noen steder å anbefale på veien? Vi vil vurdere å ta noen avstikkere for å besøke flotte steder som Norge kan tilby. Her tar vi forbehold om at værgudene tillater dette. Slike vurderinger må vi ta underveis, men vi skal være godt forberedt.

Legg gjerne igjen noen gode råd i kommentarfeltet. Vi har allerede blitt tilbudt overnatting i Orkdal som vi sterkt vurderer å benytte oss av.

Sist, men ikke minst på selve reiseruten så oppfordrer vi ALLE om å være med på sjarmøretappen Aker Brygge Oslo-Drammen. Sammen kan vi skape ekstra lysglimt.

Bragernes torg og MÅL!

Etter en god dag med sykkelmaraton, husvask og tømming av et lager så smakte det godt med braisert lammeskank og hjemmelaget potetmos. Jeg brukte litt Aass-bayer i gryta samt masse deilige grønnsaker. Dette kokte under lokk i tre timer og vi koste oss med maten, et glass vin og håndballkampen der Norge tok historisk bronsemedalje.

Podcast episode 2 kommer senere