Kick off og trening

Tilbake til hverdagen og en kyllinggryte til middag

Vi er tilbake til hverdagen etter at vi begge har vært på kick off med henholdsvis Steen&Strøm og Personalhuset. Det som er inspirerende for oss begge er fokuset begge selskap har på bærekraft og hvordan vi kan bidra for andre.

Elisabeth hadde to dager med kick off på Hotel Moxy
Fokus på å gjøre en forskjell for andre mennesker

Elisabeth var Moxy hotel utenfor Lørenskog sammen med Steen&Strøm Skandinavia, totalt ca 140 mennesker. Her hadde de tilbakeblikk på 2019 hvor de unnet og beundret gode prestasjoner og satte fokus på 2020.

Bærekraft er noe de også har sterkt fokus på og med et kjøpesenter i denne kommunen valgte de å gjøre samfunnsnyttige aktiviteter som en del av kick off. Blant annet så besøkte de to sykehjem.

Elisabeth og en kollega besøkte et sykehjem og bidro til gode samtaler og positiv energi. Et fantastisk hyggelig tiltak som ble verdsatt.

Alexander var på River Station Hotell i Drammen

Personalhuset hadde ledermøter i forkant av kick off og fredag kveld ble alle de nærmere 100 dyktige kollegaene samlet i Drammen og River Station hotel.

Personalhuset hadde også fokus på bærekraft samt at Kathrine Aspaas holdt et inspirerende foredrag om den emosjonelle revolusjonen. Tre viktige ord satt vi blant annet igjen med: Nysgjerrig, Raus og Takknemlighet.

SATS Drammen

Det ble også god tid til en liten treningsøkt hver dag, blant all den gode maten på hotellet. Her har vi ledergruppa som er ferdig med 6×4 min intervaller på SATS Drammen. Det ble ca 12-13 minutter totalt i sonen rundt 90% av makspuls.

Frank Beck

Det ble et kick off med mye god mat, underholdning og inspirasjon. Frank Beck har inspirert og motivert mange og her fikk vi se en video der han forklarer forskjellen mellom ønske og vilje.

Vi bryr oss, inspirerer og utfordrer.
Terje Sporsem var konferansier
Alle vinnerne ble til slutt samlet

Terje Sporsem var en hysterisk morsom konferansier og holdt en god regi gjennom alle retter og ikke minst awards. Her anerkjente vi gode prestasjoner og inspirerte til å skape et godt 2020.

Fra tirsdagens økt på SATS Drammen

Da er uka godt i gang og til helgen så venter nok en sykkel maraton. Få med deg siste podcast også.Vi ønsker alle en herlig uke.