Svensefjøset, gutta, Øyvind Hammer og sykkel maraton på SATS Drammen

Sist uke bød på mange hyggelige og smaksrike opplevelser der vi blant annet besøkte Svensefjøset på selveste Valentines dag. Det vil si at jeg jobbet som kokk og Elisabeth var en av de 78 gjester til en musikalsk mat- og vinaften. Menyen står i invitasjonen under og kombinasjonen av mat, vin og musikk slo an ❤️

Desserten i form av multepannacotta før gulrot- og tindvedsorbet ble lagt på. Fordi når den var på så bar vi det ut.

Svensefjøset imponerer med både kokkekunst og rammene rundt et godt selskap. Det er en god blanding av låve, noe bondsk og provencalsk stemning-magisk stemning! Vi koste oss masse med mange gode venner.

Begge gutta var hjemme i helgen og vi koste oss masse med hjemmelaget pizza, fotball på TV og en smule mobil 🤪 Nicklas hadde perm fra milla og dro tilbake til Nord-Norge mandag. Markus fikk beskjed fra BI at han ikke kunne dra tilbake til Macao og dermed så ble det ene soverommet opptatt.!

Vår nye sofa er behagelig for multitasking.
Øyvind Hammer gav oss et minnerikt foredrag på Marienlyst.

Personalhuset inviterte kunder og samarbeidspartnere til et fyrverkeri av et foredrag der Øyvind Hammer gav oss mange gode verktøy i fht mentale prosesser. Anbefales!!!

Kun bobler er godt nok når Hammer sprudler over av energi og mentale verktøy

Gårsdagen så gjennomførte vi sykkel maraton på SATS Drammen og dette er en kombinert time. Det vil si at vanligvis så er det sykkel intervalltime på 60 min tirsdagen. Da er det fullsatt sal med 50 ivrige syklister. 40 av disse ble med i 90 min ekstra, det vil si 2,5 timer med puls mellom 75-85% av makspuls i store deler av maraton.

En liten pause

Vi vil takke Vegar og Trine for noen fantastisk fine gaver og motivasjon underveis.! Dette er populært og snart er vi 50 pers gjennom hele maraton.!

Vi er ferdige og fornøyde

Vi takker alle sammen for en strålende time og ønsker alle en fortsatt fin uke!

https://open.spotify.com/show/681H6tOmnMbOtLIBaRVRBs