Fastelavn, styreverv i Strømsgodset Toppfotball og to sykkel maraton på under en uke

Hjemmelaget fastelavnsboller med “litt” krem og melis

Ny uke er over og vi har syklet to maraton denne uka samt gjennomført en løpetur på 16,5 km idag. Da kom vi over noen kule bilder ved Tjuvholmen som måtte dokumenteres. Vi var ikke de eneste som tenkte på dette, men noen kule bilder ble det vel?!

Elisabeth kjente litt stikking i kneet og vi gikk den siste kilometeren, men det ble en deilig tur dagen etter sykkel maraton på SATS CC igår. Vi øver oss på mengdetrening og kjørte litt på, dagen etter sykkel maraton.

Vi har til og med begynt å se på serier-her er det Crown som underholder oss

Torsdag ble en ekstra spennende dag for Elisabeth som ble valgt inn i styret til Strømsgodset Toppfotball. Ny styreleder er Ivar Strømsjordet som virkelig tar tak i eierstruktur og viktige strategiske planer. Elisabeth har et hjerte for Godset og hennes erfaring innen næringsliv og egenskaper som relasjonsbygger kommer godt med i styret 💙

Det nye styret i Strømsgodset Toppfotball.
Foto: Rune Folkedal(verdens kuleste fotograf)

Vi hadde planlagt en tur til Trysil i helgen, men endret dette i siste liten. Vi tok turen isteden ned til Mariestad der vi hjalp Majoren med praktiske gjøremål og feiret 81-årsdagen hans med god lunsj og kake.

Majoren,Einar, holder seg sprek som en ungdom

Helgens middag ble en stor økologisk kylling over ølboks, en pils fra Norges eldste og beste bryggeri, Aass

Vi har opprettet egen søylediagram der vi har bidratt med kr 1000,- hver til hvert vår formål

Vi har endelig fått opprettet bedriftskonto og har allerede selv bidratt med kr 1000,- hver. Dette vil vi få inn på hjemmesiden vår og i kommende uke så vil informasjon om hvordan du kan bidra komme som et eget innlegg. Nå begynner vi å se struktur på innsamlingen.

Så kanskje vi avslutter helgen med nok en bolle! God uke alle sammen.