Vipps, så er vi igang

Vi startet innsamlingen til Sykkeltouren vår allerede idag.!! Alle pengene går uavkortet til Rett Fram opplevelser og SuperSelma. Vi viser hvordan du kan bidra og håper du vil hjelpe oss til å hjelpe andre! Er du med på å Vippse?

Vi bidrar begge med kr 1000,- hver til Sykkeltouren. Vippsnr: 594377

Det er enkelt å skanne QR-koden så du kommer direkte inn i Vipps og riktig konto til Sykkeltouren. Du kan også søke opp organisasjonen: Sykkeltouren eller vårt Vippsnr. 594377. Vipps så er du også med.

Vippsnr. 594377

Vi har trent hardt i noen uker så idag ble det en rolig joggetur i nysnø eller slafs. Beina var litt tunge, men det er rart hvordan kroppen fungerer etter å komme igang! Deilig følelse etterpå.

Vi har jobbet noe uker for å få vår egen bedriftskonto og Vipps på plass, men da passet det godt at vi til og med har «egen» lue for sånt.

En rolig helg og rolig start på søndagen med en god frokost og litt jobb før trening. Vi er i overkant glad i både kokt egg og eggerøre, men i hverdagen så blir det den klassiske beødkiva til meg eller en youghurt for kona!

Alle som bidrar vil komme med på en egen side i fht bidragsytere. Du velger selv om du ønsker å være anonym eller med navn. Uansett så holder vi ukentlige oppdateringer i fht hvor mye som er samlet inn. Idag er det kr 2010,- (Elisabeth og jeg bidrar med kr 1000,- hver + kr 10 som test!) som er kommet inn til bedriftskontoen som er øremerket Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Vil du bidra? Da vet du hvordan.