Sykkeltouren fortsetter og den blir viktigere enn noen gang!

På vei oppp mot Kikut, men det var litt mye is på toppen

Vi er tilbake og det er viktigere enn noen gang med å bidra til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Det har gått snart tre uker siden vi har lagt ut litt status og det har skjedd mye siden sist. Først og fremst så lever vi i en usikker og surrealistisk situasjon med Covid-19 eller Koronaviruset som de fleste kaller det. Alle vet nå hva dette er, men ingen vet helt konsekvensene av dette ennå. Vi skulle begge ha en langweekend med venner i utlandet for snaue tre uker siden, men dette endret seg brått. Elisabeth dro til New York med noen venninner, men snudde omtrent før de hadde landet. Jeg dro til London meg en god kompis og booket om returen samme minutt Erna og UD anbefalte alle nordmenn om å komme hjem snarest. Siden har vi vært i karantene og dagene har vært utfordrende på jobb og ikke minst så er vi alle usikre på hvor veien går videre. Trening og forberedelser til Sykkeltouren har ikke blitt som planlagt de siste tre ukene, men det er uvesentlig. Vi skal sykle, men tilpasser oss trening og forberedelser etter de rammene vi har.

Vi har fulgt alle råd fra FHI og myndighetene samt jobbene våre krever at vi gjør tiltak som berører mange andre. Det er krevende og vi tenker at sammen står vi sterkere! Jeg var syk noen dager med feber, lavere lungekapasitet og jeg mistet smakt og lukt. Det var kjedelig, men andre har det mye verre. Men for en uke siden kom smak og form gradvis tilbake, Vi har nesten vært isolert fra hverandre hjemme og Elisabeth har vært frisk hele veien. Det er vi glade for. Vi oppfordrer alle andre til å følge rådene fra FHI og myndighetene.

Det er mange bedrifter som har store utfordringer og det er allerede flere som har gått konkurs. Vi har vel bare sett starten og det er en usikkerhet rundt oss alle. Dette går også utover organisasjonene Rett Fram Opplevelser og SuperSelma som er HELT avhengig av at bedrifter og privatpersoner bidrar. Det blir viktigere enn noen sinne nå som kreftrammede barn og fattige barn ikke vil få de samme rammene som var tiltenkt.

Les mer på sidene deres : https://rett-fram.no/velkommen-til-min-verden/?fbclid=IwAR31bYDWWjPXNIiB2XOX03xlDYMX-vc1V6SrtoDggkCN_74rlouGpEOiM8U

Og på hjemmesiden til SuperSelma : https://www.sfk.no/category/siste-nytt/

Vi har gått noen turen og vi fikk en løpetur sammen i helgen. Vi er sikre på at sykkeltouren vår og bidraget til disse to organisasjonene blir viktigere enn noen gang! Bidra gjerne med å Vippse over ditt bidrag og alle som bidrar vil komme med på en egen side! Er du med?

Vi er så priviligerte at vi kan lage vår egen mat og vi begge setter pris på god og hjemmelaget mat. Idag har vi grillet litt “restemat” samt laget en salat. Vi hadde noe laks, kylling og en bit indrefilet igjen fra middager tidligere i uke. “Alt går på grillen”, sies det. Og det var nettopp det vi gjorde samt at en salat med rødbeter, mango, agurk, fetaost og rødløk passer til det meste.

Vi lager mye mat hjemme og det smakte det godt med hjemmelagde pannekaker, andebryst og diverse grønnsaker samt en Hoisin-saus ti. Vi håper litt matinspirasjon kan gi andre energi og lyst til å lage mat selv. Elisabeth lagde deilige vafler dagen før selveste vaffeldagen.

En gåtur i skog og mark gjør underverker for kropp og sjel samt at vi har gode samtaler, både jobb og privat. Når sola og våren er i anmarsj så gir det oss litt ekstra energi i en krevende situasjon. Vi håper alle finner sine områder for energipåfyll og positiv tenkning.

Vi hadde masse mat i fryseren og vi hadde heller ikke tenkt å hamstre inn mat, men vi lot fryseren bestemme litt hva middagene ble. Denne dagen ble det carpaccio med parmesan, pinjekjerner og en god olivenolje til.!

I disse vanskelige tider så er det viktig å ta vare på seg selv og alle andre rundt seg. Vi hensyn og følg alle råd fra FHI og myndigheter. Nå vil trening og forberedelser bli litt annerledes, men vi gjør så godt vi kan og vi tilpasser oss omgivelsene. Vi møtte noen på både sykkelturen idag og løpeturen igår-vi er imponert over hvor hyggelige folk er og at alle viser hensyn. Ta vare ❤️

Vi kommer med ny episode i vår podcast i morgen-følg med!