Påske 2020 var spesiell og fin. Fortsetter Sykkeltouren med nakkeprolaps?

Sol og utsikt fra terrassen

Hele verden er preget av Covid-19 og påsken 2020 la føringer for hvordan vi kunne tilbringe årets påske. Det er vanskelig å si at vi feiret påsken som normalt, men vi hadde noen fine dager og vi koblet av sammen. Vi følger alle råd og vi tilpasser oss tiden.

Antibac ved inngangspartiet også.

Inngangen til påsken var preget av mye jobb og at jeg hadde vært syk. Jeg trodde at smerter i nakke/skuldre var over samt at vi kunne sykle for fullt i påsken. Men siden starten av mars så har smerter i skuldre og nakke blitt verre og da dette ikke roet seg etter en periode med sykdom så gikk jeg til legen. Heldigvis så fikk jeg tatt MR og røntgen ila noen dager.Unilabs og fastlegen har vært fantastiske, men fasiten og rapporten tilsier nakkeprolaps. Jeg ble litt bekymret når smertene går over i nummenhet fra nakke og helt ned til fingrene. Med masse google og litt YouTube så er jeg beroliget og ser fremover. Vi skal sykle og fikk en god test langfredag.Mer utredning og behandling skjer etter påske.! Sykkeltouren fortsetter og er viktigere enn noen gang.!

Ikke lett å se for en ufaglært annet enn rapporten sier mye slitasjeskader i skulder og en nakkeprolaps. Ikke overraskende etter 15 år med toppfotball.
Kona er klar og smørblid

Elisabeth er den mest omtenksomme og snilleste mennesket jeg kjenner, så hun er bekymret for om vi skal sykle t/r Drammen. Kropp og ikke minst nakke skal testes. Vi sykler Bærumveien og et stykke unna E18, men via noen omveier så kommer vi ned til Billingstad. Derfra sykler vi om Kirkeveien over til Asker med en god motbakke opp fra Hvalstad. Fra Asker så går turen forbi Dikemark og Liertoppen før vi renner ned mot Drammen. Fantastisk utsikt og deilige veier ned mot Drammen.

Totalt 43km til Bragernes torg og vi tar en velfortjent pause med litt drikke, proteinbar og en rosinbolle fra Deli de Luca. Etter 10min så vil vi hjem igjen. Det blåser litt, men Elisabeth er ivrig. Vi starter rolig og merker motvinden og bakkene opp mot Liertoppen. Jeg kjenner smertene i nakke og ut til armen kommer, men får rettet opp «skjelettet» og lurt nakkeprolapsen. Tenker at jeg må tilpasse litt kroppsstillingen. Elisabeth tråkker på og vi koser oss.

Både humør og stil til topp karakter
Stolt av kona som er klar for å sykle hjem igjen etter 43 km. Nå venter Lierbakkene og motvind.

Vi får en liten, men tøff bakke opp til Ullerntoppen og kroppen merker 85 km i beina etter vår første sykkeltur ute med landveissykkelen.

Vi har jobbet i blomsterbedet med påskefargene og vi har kost oss masse på terrassen med sol og noe godt å drikke.

Elisabeth har gjort det koselig og laget god påskestemning i heimen.

Vi har hatt gode og sene påskefrokoster der egg har vært naturlig følge hver dag!

Mens jeg har laget påskefrokost.!

Påskeaften ble tilbringet med gode venner og innafor anbefalingene om maks fem personer.! Lammeskank med klassisk tilbehør ble hovedretten og stemningen var på topp.!

2.påskedag og en rolig løpetur langs Lysakerelven og totalt drøye mila i kupert terreng var deilig. Nå venter hverdagen igjen og vi går fortatt inn med usikkerhet om hva fremtiden bringer, men sammen er vi sterkere. Vi forventer også at det er mye snø i Nord-Norge når vi skal sykle, men det er ikke et tema fos oss. Sykkeltouren fortsetter og det blir viktigere enn noen gang å støtte opp om Rett Fram Opplevelser og SuperSelma