Ny og spennende uke venter

Etter en fin helg der vi idag syklet ut til Vinterbro og tilbake i nydelig vær, så er vi klare for ny uke.

Elisabeth er senterleder både her og på Gulskogen senter i Drammen

Påskeferie og fridager er over, så vi var tilbake på jobb og noen hektiske dager før helgen. Dagene vil aldri ble den samme og vi er alle i en usikker periode der vi venter på at myndighetene slipper litt opp på restriksjoner så hjulene i AS Norge kan rulle litt igjen. Elisabeth gleder seg over at noen butikker kan åpne igjen og jeg gleder meg over barnehager som gradvis åpnes igjen. Det betyr at mange kommer tilbake fra permitteringer og vil kunne jobbe igjen. Det betyr mye for oss begge.

Vi nyter sola på terrassen etter jobb

Så vi er begge i en tid hvor jobben krever sitt og vi trente litt hver for oss, men vi fikk en langtur sammen idag. På onsdag så fikk jeg testet bakkene opp til Tryvannstårnet og forbi Holmenkollen X 2 samt Elisabeth har både løpt og trent yoga/core.

Fint å utover Oslofjorden mens jeg ruller nedover onsdag

Vi hadde hyggelig besøk av et vennepar igår og det ble god mat og drikke i solnedgangen. Covid-19 er alltid et samtaleemne, men vi ble også spurt om Sykkeltouren fortsetter. Der er vi skjønt enige om at dette skal vi gjennomføre. Jeg skal til kiropraktor tirsdag og er spent på behandling av nakken, men dette kommer til å gå bra.!!!

Lørdagen bød på grillspyd, ande- og chorizopølser, hjemmelaget potetsalat, mais og masse krabbekjøtt til forrett. Panerte krabbekaker med mozzarella og vårløk samt krabbekjøtt med koriander, creme fraiche, chili og lime ble litt «fingermat» mens grillen gjorde jobben. Det ble ikke sene kvelden og vi var klare for sykkeltur til Vinterbro idag.

Alltid klar for tur

Elisabeth er senterleder for Vinterbro og har virkelig gjort senteret både populært og godt besøkt. Det er mange utfordringer som løses daglig. Jeg er utrolig stolt av henne som bryr seg veldig mye om de ansatte, både i administrasjon og i alle butikker.!!

På vei tilbake til Ullern, forbi Nordstrand i sola

Vi nyter ettermiddagen i fortsatt nydelig sol med andebryst over hvitløksspinat og tagliatelle. Klar for ny uke og nye muligheter.