Alt går på grillen og dagene går unna, men ikke glem de små tingene!!

Jeg tror vi alle kan være enige om at det er spesielle tider vi er inne i, men det er også mye positivt som skjer.! Denne uka åpnet barnehager igjen og vi tror både myndigheter og FHI har kontroll. Det er nok mange barn og foreldre som synes det var deilig, men noen er også bekrymret. Det finnes ikke noe fasitsvar ennå, men det som er sikkert er at det er tid for å ta vare på dine nære og kjære❤️

Det er deilig med helg og solnedgang med denne flotte dama

Dagene går unna og i helgene er det tid for å trene samt senke skuldrene. Det er også tid for å sette pris på de små tingene som vi altfor ofte tar for gitt. Vi kan trene, spise den maten vi vil og vi kan nyte solnedgangen i t-skjorte.!! For noen deilige «sommerdager!»

Tankene går også til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma som jobber for at barn skal få lysglimt i hverdagen. Vi ser at begge organisasjonene står på og gjør fantastisk godt arbeid i vanskelige tider. Tankene våre om at vi skal bidra med Sykkeltouren inspirerer oss til å trene litt ekstra for at vi skal kunne gjennomføre drømmen vår om å samle inn så mye penger som overhodet mulig til disse to organisasjonene.!!

En liten bro over Lysakerelven

Vi har trent hver dag med unntak av onsdag. Det ble en dag med sykling opp til Tryvannstårnet og løping de andre dagene, inkludert en dag med trappetrening.

Totalt 177 trappetrinn utenfor boligen vår

Lørdagen bød på løpetur i skog og mark, ca 12 km med mye opp og ned samt fantastisk natur rundt Lysakerelven.

Ny modell for Oakley
Gratis reklame for Norrøna
Vi håper helgen var fin

Det ble også tid for å handle litt sykkelduppedingser fra Biltema som vask- og reperasjonsstativ samt hageslange. Det gjør det lettere å vaske syklene samt justere litt på gir og smøring av kjede

Fikser landveissykkelen til kona

Vi er så priviligerte at vi kan både lage og nyte den maten vi har lyst på. Det er også en investering i egen helse at vi lager mye av maten selv. Du vet hva du får i det og vi slipper å spise mye salt, sukker og tilsetningsstoffer som finnes i halvfabrikata og «ferdigmat». Samtid så kan vi justere smakene etter hva vi har lyst på. Den ene dagen ønsker vi sterkt krydret mat, en annen litt lettere med salat, kanskje grillmat eller en hjemmelaget pizza.! Vi har grillet mye denne uka, også pizza, men lørdag laget jeg hjortegryte med kjøtt fra Fosen kjøtt. Takk til kollega Sophia som ordnet dette og takk til Fosen kjøtt for fantastisk nydelig hjorteskav.!! Her kommer en liten oppsamling av matrettene :

Porsjert egg/ egg Benedicte til frokost
Pizza på grillen er digg
Kylling over Aass øl på grillen og salat med rødbeter
Klassisk fredagstaco for oss med tunfisk, laks, smørflyndre og annet digg
Lørdagens hjortegryte med hjemmelaget potetmos og rødbeter

Idag har vi syklet 50km i skog og mark. Det ble mye opp-og nedoverbakker, men det er fantastisk å komme seg inn i skogen. Vi syklet en liten omvei opp til Sognsvann, deretter Ullevålsseter, videre inn til Kikut der kaffe og skolebolle stod på menyen før hjemreise via Sørkedalensveien og hjem til Ullerntoppen.

Elisabeth er alltid klar og med nyvaskede sykler så er det bare å tråkke på
Utenfor Kikut

Vi deler en skolebolle og kopp kaffe for kosens skyld

Stolt av kona som både løper og sykler nesten hver dag med godt humør og smil om munnen

Jeg er også utrolig glad for at denne uka så åpnet både kiropraktorer og andre behandlingssentre. Jeg tok tirsdag turen innom Din Kiropraktor og Kenneth Syvertsen på Konnerud. Der fikk jeg fantastisk behandling og forklaring av nakkeprolapsen samt noen øvelser. Dette medførte at jeg de to siste dagene har blitt bedre og idag syklet jeg uten smerter for første gang på mange uker. Takk Kenneth.!!

Vi skal til uka sjekke ut mer om de praktiske tingene rundt Sykkeltouren som fly og overnatting. Vi har troen på at dette skal gå i orden da vi starter touren. Vi skal også gjenoppta planer om å «besøke» SuperSelma og Bjørn Myhre Sport. Om vi ikke kan fysisk besøke dem, så er vel alle blitt kjent med enten TEAMS eller Skype.!

Vi gleder oss til ny uke

Vi gleder oss til ny uke, enten det er Morten Ramm eller Petter Stordalen som skriker TGIM.!! Det er opp til deg selv å motivere deg og til å tenke positivt! Det hjelper med positive folk rundt deg eller på sosiale medier. Jeg er glad for at Elisabeth som regel er rett foran meg-vi gir hverandre energi.! Ha en fin ny uke🤗