Tyrifjorden rundt og 165km på sykkelsetet er imponerende!! Vi fortsetter forberedelsene til Sykkeltouren………

En liten stopp og matbit i Vikersund. Litt over 82 km og halvveis.

“Det er meg det kommer an på!!” Det er et ordtak av Frank Beck. Jeg har vært så heldig å møte ham noen ganger og han har vært en motivator for både Elisabeth og meg. Det handler mye om å rydde litt opp i eget hode, tenke på de positive tingene og det du kan gjøre noe med. Jeg er imponert over hvordan min kjære kone pusher grenser og evnen til å tenke positivt. Her kommer litt om turen vår vi gjennomførte igår, Tyrifjorden rundt.

Elisabeth sykler med Superselma drakt og et motto som hun lever opp til og inspirerer oss!
Kl 08.30 er det avgårde fra Ullerntoppen!

Vi har nok en gang pakket sekken og bruker en lørdag på sykkelsetet. Denne ganger sykler vi fra Ullerntoppen til Skui, opp Sollihøgda og ned mot Sundvolden. Deretter følger vi veien forbi Ask til Vikersund, en deilig og magisk landevei uten så mye trafikk. Deretter går turen til Hokksund, Drammen og hjem via Asker.


Langs Tyrifjorgen og etter Sundvolden
På vei mot Vikersund
Esso i Vikersund har en fin rasteplass og ikke minst toalett
Matpakke med eggerøre og ost samt litt kaffe og vi kjøpe litt sportsdrikke
En stor og fin rasteplass ved Vikersund
Nybrua ved Geithus
På vei forbi Hokksund og den nye Kiwi-butikken som er fantastisk fin!

Det er fantastik flott å sykle E35 gjennom Vikersund, Geithus, Åmot og helt til Hokksund. Her tok vi en kjapp pause da det bare er 17 km til Drammen. Tanken var å ta et glass bobler i Drammen, men vi var invitert til et vennepar kl 18.00 og da må vi være tilbake på Ullerntoppen til kl 17.00. Men et bilde utenfor Bjørn Myhre Sport er obligatorisk! Fantastisk dyktige og serviceinnstilte mennesker.

Vi måtte jo ta bilde av Bjørn Myhre Sport da vi passerte Krokstadelva
Siste skiva nytes i Drammen og vi “skynder oss” videre. Det er deilig å se at torget er fylt med mennesker, men alle tar hensyn.!

Det alltid deilig å komme til Drammen som også er målstreken for Sykkeltouren. Vi håper å kunne samle mange mennesker og at vi har samlet inn masse penger for Rett Fram Opplevelser og Superselma når vi ankommer Bragernes Torg i slutten av juli. Vi holder dere oppdatert.

På vei mot Ulleren og det er kun 3 km igjen. Et fantastisk syn og allè

Vi trener og sykler i ukedagene også, men Tyrifjorden rundt var magisk og jeg er mektig imponert over kona som ofte sykler raskere siste tredjedel enn første! Hun seig og når hun først kjenner at vi nærmer oss så kommer det noen ekstra krefter!!

Jeg har syklet til jobben to dager denne uka. Det er snaue 40 km hver vei og når jeg starter kl 05.15 så er det ingen biler og magisk ned mot Drammen. Jeg var heldig og fikk sykkelfølge hjem den ene dagen av en fantastisk dyktig og hyggelig kollega som virkelig hadde trøkk i beina.

Idag har vi gått en lang tur på snaue 10km, fått massasje og roet litt ned. Beina er helt fint, men litt stive i skuldre og nakke begge to. Så digg med massasje og avkobling. Snart skal vi teste langturer flere dager i strekk. Forberedelser er viktig og baken må herdes.!

Dagene er lange og innholdsrike på jobb. Vi føler oss priviligert som kan komme hjem etter jobb og trening til å lage god og sunn mat. Det er investering i god helse og livsnytelse. Her er tre av ukens retter, inkludert pizza på grillen i kveld. Vi ønsker alle en fin uke der vi også skal feire 17.mai.