17.mai, Kristi Himmelfartsdag med Villa Malla og SuperSelma

Tiden flyr, sies det. Og det har gått over en uke siden sist oppdatering, men det har skjedd veldig mye, både på og utenfor jobb. Her kommer en liten update.

17.mai med gode venner

God avstand mellom gjestene
Ikke god avstand, men godkjent

Vi hadde invitert noen gode venner på 17.mai brunch kl 13.00 søndag. Da fikk vi tid til å dekke på med hvit duk, servietter, lys og flagg med rødt, hvitt og blått. Der er kona rå!! Vi fikk også tid til å løpe en tur langs Lysakerelven og drøye mila i kupert terreng før kokken måtte ta på forkle.

Kokken koste seg med å lage en buffet eller et praktbord med diverse retter som viltkarbonader, eggerøre med bacon i brødform, asparges med serrano, røkt laks, eggerøre med vårløk, hjemmelaget brød, aioli, fenalår, grønnsaker og diverse oster.

Litt diverse på buffet’en

SuperSelma og en rørende historie

SuperSelma og Tommy inspirerer oss

Vi inviterte Tommy til oss og vi laget en podcast der han forteller sin personlige og rørende historie om sin datter Selma som fikk leukemi da hun var tre år. Hør den historien her:

Hør hele historien her og takk for praten Tommy
Tommy er klar for å ta oss i mot på Bragernes Torg

Vi gleder oss til å sykle Nordkapp-Drammen for å samle inn penger til SuperSelma og Rett Fram Opplevelser. Vi tok turen til Bragernes Torg i Drammen der målpasseringen skjer rett bak denne stolen.

Kristi Himmelfartsdag og sykkeltur til Villa Malla med 120km på setet

Kristi Himmelfartsdag er fridag og vi tok nok en langtur for å bli vant til å sitte noen timer med sår bak og for å finne et tempo som passer oss. Turen idag gikk til Villa Malla ut på Tofte og vi hadde håpet på en enkel lunsj samt masse drikke. Her var det midlertidig åpent kun for dem som ønsket å spise og det er jo forståelig i disse tider.

Da var det jo godt at vi hadde laget vår «vanlig» matpakke med eggerøre samt en snackbar med masse nøtter. Vi fant en benk ved Villa Malla og måtte nøye oss med utsikten utover Oslofjorden der seilbåtene var mange!

Bra og alle blid kone
Inspirert av SuperSelma og drakta er på
Vollen er et fint sted å sykle forbi, men sikkert ikke billig å ha båt her
Litt sliten, men fortsatt blid

Siden vi ikke fikk spise noe mat på Villa Malla, så delte vi en pizza på Villa Bekk på Bekkestua før siste kilometerne hjem. Fantastisk pizza og vi kjenner kroppen trenge litt påfyll!!!

Vi merker at 120km gjør baken sår, men heldigvis så er beina fine. Vi er på vei til å bli vant til lange etapper og målet er å få to dager på rad samt flere på en uke. Her er vi på vei mot Ullerntoppen og en nydelig allè!

Siste bakken så er alltid litt tøff, men det er bare noen hundre meter igjen. Kona er råå!!

Premien i kveld ble hjortegryte med hjemmelaget potetmos, rødbeter med fetaost samt litt purre. Det ble nok servert et lite glass rødt til også🍷