Vi nærmer oss start Nordkapp-Drammen!! 33 dager igjen, sykling i regnet og vi søker draktsponsorer! Les mer under:

En kjapp stopp innom Lierkroa

Vi søker draktsponsorer!! Det er viktig for oss å formidle at alle bidrag og “sponsorer” går uavkortet til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Vi betaler fly, reise, overnatting og alt av kostnader selv. Det du bidrar med, enten som sponser eller private bidrag via Vipps går til disse to flotte organisasjonene! Det er viktigere enn noen gang at vi bidrar. Er du med? Som draktsponsor får du din logo på drakta og du vil få både egen omtale og et foredrag i etterkant av vår sykkeltur Nordkapp-Drammen.

Logoen vår er en kombinasjon av SuperSelma og Rett Fram Opplevelser
Drammen senrum

Når vi ankommer Drammen sentrum i slutten av juli så håper vi å kunne overrekke et godt bidrag til begge organisasjonene. Vi har egen bedriftskonto og Vippskonto der vi har “åpen bok” så alle ser at hver krone går til å gi barn og unge lysglimt i hverdagen! Les mer om begge organisasjonene i vår meny.

Ronny Johnsen og Rett Fram Opplevelser
Tommy og SuperSelma sykler mye selv også

Idag har vi testet regntøyet t/r Drammen. Da fikk vi også testet litt utforkjøring når det kan være glatt på asfalten og vind. Det gikk fint og det er greit med alt det man har prøvd før det virkelig gjelder. Det er også tyngre å sykle når asfalten er våt, noe som gjør at vi må beregne litt ekstra tid. Jeg er imponert over kona som pusher grenser og som tar det meste med god innstilling og smil 🙂 Det er jo tross alt “Det er meg det kommer an på!”. Det fristet litt med en softis på Lierkroa da det var fullt av mennesker som trosset vær og vind for å få nyte den gode isen. Men Lierbakkene stod for tur så vi får heller komme tilbake eller ta den på siste etappen på Touren.

Lierkroa
Vi er på vei til Drammen i motvind og regn
Det er alltid fantastisk å se Drammen
Det er alltid enda bedre å se kona 🙂

Vi var denne uka en tur innom Bjørn Myhre Sport for å få gode råd og tips til sykkel og utstyr som vi bør ha med. Denne uka så gjør vi en del innkjøp slik at vi får noen turer med alt vi skal ha med når vi starter Sykkeltouren. Her blir det ikke plass til sminkebag eller pentøy…..Altså minimalt!

Bjørn Myhre Sport er kjent for sin gode kunnskap og det føles ekstra trygt å ha dem i ryggen! Det er en grunn til at en fagspesialist er spesialist!

Terje Kolbjørnsen

Ønsker du å bidra så kan du scanne QR-koden eller søke opp Sykkeltouren på Vipps. Vi vil oppdatere alle bidragsytere hele tiden!! Men ønsker du i tillegg å bli draktsponsor så ta kontakt med oss. Vi skal i løpet av de neste ukene bestille drakt og trykke logo samt sponsorer. Er du med?

Biffsnadder

Og det er aldri feil med biffsnadder med hjemmelaget bearnaise og pommes frites!! Vi ønsker alle en fin kommende uke👍🙏