Betonmast er også på drakta! Det er mange som Vippser og bidrar.:-)

Vi vil først takke alle bidrag sålangt, og det er snaue to uker til vi starter Sykkeltouren! Vi registrerer ALLE som bidrag og med hjelp av Excel-ark og Wordsalad så skal vi holde dere oppdatert så ofte som mulig, se nederst! Husk, hver eneste krone går til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma- to fantastiske organisasjoner som bidrar til lysglimt i hverdagen for kreftrammede barn og barn med økonomiske ufordringer!

Betonmast bjudar på og tar samfunnsansvar

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører. De holder nå blant annet på med et stort byggeprosjekt på Gulskogensenteret der de har daglig kontakt med Elisabeth som er senterleder. Vi er utrolig stolte over at Betonmast vil være med på drakta og laget vårt. Hør hva Per Christian Hegg sier:

Betonmast viser et solid samfunnsansvar forøvrig og er hovedsamarbeidspartner for satsing på damefotball i Strømsgodset. Betonmast har et ekte engasjement for å fremme jenters mulighet til elitesatsing i fotball. Nå får de en god plassering på drakta til Sykkeltouren. Vi er takknemlige!!!

Vi har i helgen hatt en fin langtur rundt Tyrifjorden for å teste sykkelen min med utstyr. Bjørn Myhre Sport har gitt oss mange gode råd og jeg er veldig godt fornøyd med både sykkelen, vesker og ikke minst anbefalinger.!

Klare for 170km og Tyrifjorden rundt
En liten pause ved Hokksund med matpakke, rosinboller, kaffe og masse vann

Vi hadde en fin tur og jeg er imponert over kona som holder et høyt tempo, både oppover bakker og ikke minst etter mange kilometere. Det går egentlig bare raskere jo lengre vi sykler, og hun er alltid like positiv. Det er tross alt «Meg det kommer an på!» Før vi ankom Drammen så hadde en lokal regnbyge tenkt å kjøle oss ned og det var egentlig deilig!!

Utenfor Bølgen&Moi
Smiler hele tiden-vakkert!

Vi hadde bestemt oss for en sen lunsj og matbit i Drammen og da passet det fint at Bølgen&Moi hadde et bord ledig til oss. Her fikk vi god mat og service samt at jeg ikke kunne motstå et glass veldig god Champagne.! Selvom vi hadde lyst til å sitte lengre så hadde vi snaue 40km igjen før vi var hjemme, så takk for deilig opplevelse Bølgen&Moi.!

Blåskjell til kona og Bølgen&Moi burger til meg

Deilig var det også å komme hjem etter snaue ni timer der 7,5 timer var effektiv sykling samt 16-1700 høydemetere ble unnagjort på den 170km lange sykkelturen.Det er tilsvarende en av de lengste etappene på turen, men i snitt så skal vi sykle 147 km om dagen. Da er det mentale viktig så vi skal jobbe litt med det de siste dagene før avreise 8.juli. Selve Sykkeltouren starter 10.juli og vi gleder oss.! Følg med og Vipps gjerne : 594377

Alle bidragsytere så langt i wordsalad