Vi nærmer oss Nordkapp og Consto Øst er med på drakta og laget!

Bjørn Breian, Daglig leder i Consto Øst, og Elisabeth

5 dager før vi setter snuten «nedover» fra Nordkapp til Drammen har vi i dag gjort unna vår siste lange treningstur som gikk fra Oslo til Drammen, t/r. Det kriblet litt i magen å tenke på at neste gang vi ruller nedover Lierbakkene og inn til Bragernes Torg så er vi i mål og drømmen vår om å sykle Nordkapp – Drammen er oppnådd.

Vi er klare for Dramme t/r fra Ullerntoppen

Uken vi har lagt bak oss har vært morsom krevende og spennende. Jobben er for oss begge viktig å ha fokus på og før ferie er det alltid mye å ta tak i. Men begge er vi heldige som har arbeidsgivere som tenker bærekraft og samfunnsansvar. Nå håper vi sommeren blir bra for alle og at vi ikke går steg tilbake.

Her skal vi ankomme om drøye tre uker, i Norges fineste by

Det beste med den siste uken er giver- og bidragsengasjementet. Draktene våre er fulle av logoer fra næringslivet i tillegg til bidrag fra utrolig mange privatpersoner – ja før vi står på startstreken nesten 200 000 kr – fy søren – vi er stolte og ydmyke.

Ut på tur, aldri sur

Vi vil presentere alle bidragsytere på drakta på bloggen vår før vi drar. Er du nysgjerrig så følg med.

Alltid deilig å komme hjem

Nå er det Entreprenør firmaet Consto Øst’s tur.

Ny bidragsyter på drakta🙏

Gjennom Næringsforeningen har jeg blitt kjent med Bjør Breian – en fantastisk hyggelig mann som ikke bare bidrar masse til Næringsforeningen, men som er en veldig glad, positiv og engasjert mann som alle kommer i prat med. Da han hadde fått med seg at Alexander og jeg skulle sykle Nordkapp – Drammen fikk jeg beskjedent høre at da han var 21 år – bråbestemte han seg for å sykle turen alene. Nesten ingen trening eller planlegging gjorde at detble en tøff men opplevelsesrik tur som han har tatt med seg gjennom arbeid og privatliv. For oss var inputten om mygg og knott viktig , men ikke minst huske på hvile og påfyll. Ja, også kanskje også at de forberedelsene vi har gjort vil komme godt med.

Imponerende!!!

Bjørn jobber som Daglig Leder for Consto Øst avd Drammen. De er ikke bare kjent for å bygge leiligheter, skoler, barnehager og kjøpesenter 🙂 – men også bygger de stadioen til MIF og har blitt en stor viktig medspiller gjennom hovedsponsoratet til Mjøndalen – derfor hang også drakta på veggen i møterommet noe Bjørn var svært stolt av.

Hvaaaaa? Brun…okey da🤗 Gøy med lokaloppgjør og imponerende hva MIF får til.!!

Consto AS er et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Våre selskaper driver virksomheter i hele Norge, samt på Svalbard. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Vi er til sammen over 1 000 ansatte i Norge og Sverige med hovedkontor i Tromsø, hvor også Constos historie startet i 2006.

To engasjerte mennesker med blant annet fokus på bærekraft og samfunnsansvar

At de nå – gjennom Bjørns engasjement bidrar også til sykkeltouren og støtter de to fine drammens organisasjonene setter vi stor pris på – og viser hvilket samfunnsansvar Consto tar.

Stolt av å være hovedsponsor og at Consto har bygget stadion i 3050

Vi ble fortalt om alle stedene Consto nå holder på med bygging og gleder oss allerede til å se dette i bla Tromsø og Svolvær.

Tinden byggetrinn 2 har en sentral beliggenhet i Svolvær sentrum (Illustrasjon Vindveggen Arkitekter AS)

Byggebransjen har klart seg bra i Corona tiden, men fremtiden er litt usikker. Viktig at bygging av boliger og næringsbygg opprettholdes og ikke stopper opp.

Tusen takk Consto Øst og Bjørn..