DraktBONANZA.!!! JH interiør, Titansport og DNB er på drakta!! Vi er takknemlige og stolte :-)

FOR en uke det har vært! Vi har nå 15 ulike bedrifter som er med på drakta og vi har allerede presentert noen av dem. Alle ønsker å støtte prosjektet Sykkeltouren der formålet er å samle inn mest mulig penger til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Her kommer tre nye og fantastiske bidragsytere:

JH Interiør ble stiftet av Jonny Horgen i 1998 og skreddersyr møbler etter ønsker og vi ble veldig glade da Jonny tok kontakt med oss. Samme året ble Bokhyllespesialisten til på Solberg spinderi i regi av Levi Midje. Begge med en idé om å lage interiør og innredningsløsninger for kvalitetsbevisste kunder som ikke finner det de leter etter i standardmoduler og vanlig hyllevare.

​Etter mange år med godt samarbeid ble selskapene i 2013 samlet under samme tak i JH Interiørs lokaler på Lierstranda utenfor Drammen. JH Interiør har laget kjøkkenet til våre nye lokaler for Personalhuset i Drammen. Jeg tok turen til dem på Lierstranda.

Jonny er på farta, men de ansatte stilte opp på lagbilde

​Jonny er stadig på farta og en trofast gjest på Marienlyst. Men jeg ble tatt godt i mot av kollegaene hans som er stolte av sin arbeidsplass. Det er forståelig og jeg som er godt over snittet interessert i mat og kjøkken synes at dette var veldig stas!!!

JH sier følgende : I dag lages våre interiør- og innredningsløsninger i vårt møbelsnekkeri på Lierstranda hvor vi også har vår design- og salgsavdeling, samt vårt showroom. De lager alt fra benker, hyller, garderober, kjøkken og helt til bibliotek og restauranter. Nevnte jeg også vinskap? Se her:

Bilde fra hjemmesiden
Tidløst og vakkert kjøkken

JH Interiør er opptatt av kvalitet og sier selv : Våre møbler er tidløse – de er laget for å nytes og brukes år etter år! Det er vi enig i.!! Se forøvrig en video for dem som er litt over snittet interessert i mat og vin :

https://www.jhinterior.no/vinoppbevaring?pgid=k11ftj3e-c48c76f7-1bcd-49a7-8119-e6d2710a63ec

Leverandør av idrettsutstyr!!

Titansport AS er Norges ledende produsent av ballfangernett og skillevegger.  Titansport leverer alt fra baller, apparater og utstyr av høy kvalitet, til større installasjoner som ballfangernett, ballbinger og heisevegger. Totalleverandør, men den eneste som har norskproduserte heisevegger!

Solid og skreddersydd ballfangernett. Bilde fra hjemmesiden,

De har produsert og montert heisevegger i alle varianter siden 1975. Det er alltid stort fokus på kvalitet, sikkerhet og service. Over 700 idrettshaller i Norge har vegger levert fra Titansport. Deres kunnskap og erfaring er din trygghet. I mars 2018 ble Killingmo & Tønsberg kjøpt opp av Møller Invest AS, som også er eier av Titansport AS. Dette gjør oss til en totalleverandør for gymsaler, idrettshaller og sportsbygg over hele Norge.

Heisevegg i Vollen, Asker. Bilde fra hjemmesiden.

I mars 2018 ble Killingmo & Tønsberg kjøpt opp av Møller Invest AS, som også er eier av Titansport AS. Dette gjør oss til en totalleverandør for gymsaler, idrettshaller og sportsbygg over hele Norge.

Ballfangernett, både for sikkerhet og for godt naboskap! Bilde fra hjemmesiden

Titansport skreddersyr løsninger og yter service utover det vanlige, så når en entreprenør trenger “ballfangernett” til enten tak, golfbaner, lerdueskyting eller veisikring så får du gode råd og løsninger av Titansport!

Veisikring etter skreddersøm.!!

Men trenger du annet idrettsutstyr også så ta kontakt med Titansport og Stian Møller. En viktig ting å tenke på for alle som trenger mål, enten det er håndball- eller fotballmål, er at målet ikke tipper over. De skal boltres fast eller ha tung nok bakvekt. Se video :

Hvordan sikre et håndballmål!! Video fra FB siden til Titansport.

Ingen “baller” er for små eller store, alt fra bordtennisball, ribbevegger og til store heisevegger. I tillegg til å være best på idrettsutstyr viser Titansport samfunnsansvar og bidrar i ulike sammenhenger. Vi er glade for at Titansport er med på Sykkeltouren!

DNB er virkelig en bank fra A-Å og vi er stolte over at DNB er med på laget. Vi har allerede fått mange gode råd og tips til blant annet å opprette egen organisasjon, Sykkeltouren, og egen bedriftskonto. Det er ikke alltid like lett å google seg frem til alt og da har hyggelige kunderådgivere hjulpet oss. I tillegg så vil de være med på drakta!! DNB sier selv på sine hjemmesider :

DNB er både tradisjon og innovasjon. Bilde hentet fra hjemmesiden.

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital.

Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Vi er her. For at du skal være i forkant. DNB er STORE, men også veldig lokale med et stort engasjement og samfunnsansvar.

Logo av Sykkeltouren og Vipps

Vi har laget vår logo som er en kombinasjon av Rett Fram Opplevelser og SupserSelma. Her har vi klippet den sammen med QR-kode og Vipps-nummer som er 594377. Helt genialt og vi er takknemlig for all veiledning og bidrag!!! Det er lett å bidra.

DNB sin historie :

Takk for at dere er med på vår historie og Sykkeltouren!!