SKG Emballasje er med på drakta!! :-) Les om den utrolige historien til Amit Garg, daglig leder i SKG Emballasje.

Jeg møtte Amit for første gang i BNI-sammenheng som er et forretningsnettverk (business network international) i Drammen. Da møtte jeg en smilende og imøtekommende gründer som ønsket å bidra inn i gruppa. Amit tok nå kontakt via en kollega av Elisabeth med et ønske om å være med som bidragsyter på drakta. Det er vi svære takknemlig for og jeg tok turen til ham på Lierstranda og Terminal 9b.

Førsteintrykket ble forsterket og jeg ble møtt av en smilende og stolt daglig leder i SKG Emballasje. Amit forteller at han har en IT-bakgrunn som dataingeniør, men i 2006 startet han firmaet sitt i sin garasje på Åssiden. Etter å ha vært i tenkeboksen i pappapermisjonen så ble ideen om å importere papirposer en virkelighet. Amit er åpen om sin familie og engasjementet sitt til India hvor han idag hjelper mange barn ved å gi pengegaver til skolebøker, mat og utdanning for mange elever. Målet er å kunne bygge en skole, men han bygger opp selskapet sitt stein for stein først.

Gasellebedrift og top ratings i mange år!!
Samt mange lekre papirposer.

Etter å ha startet i det små med å importere 3000 papirposer i 2006 så omsetter SKG Emballasje for rundt 18 millioner i året og har solide millionoverskudd. Blant kundene sine så kan vi nevne Löplabbet, Aass Bryggeri, Block Wathne, Paul&Pauline, Timalu,Mills og Nikita Hair. Betydelige aktører! En fast prosentsats og noe av overskuddet hvert år blir satt av til veldedige formål. Gjett om vi er glade og takknemlige for at SKG Emballasje og Amit ønsker å være med på drakta til Sykkeltouren for å støtte Rett Fram Opplevelser og SuperSelma!

Hør hva Amit sier selv om SKG Emballasje og om det å bidra, også til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma

En stolt og raus daglig leder i SKG Emballasje

Les mer om den utrolig fasinerende historien og om den rause daglige lederen i SKG Emballasje i DT:

https://www.dt.no/amit-41-brukte-pappapermen-til-a-starte-firma-i-garasjen-na-har-han-solgt-150-millioner-poser/s/5-57-1331110