Global leder innen eiendomsmeglertjenester og forvaltning bidrar :-) Vi er glade for at Colliers også vil være på drakta!

Colliers International – med hovedkontor i Oslo for Norge er på drakta vår og bidrar til mange lysglimt for de to flotte organisasjonene som vi samler inn penger til.

Hvorfor Colliers ønsker å bidra hører dere i videoen under.

Colliers er et ledende selskap innen profesjonelle tjenester og investeringsforvaltning knyttet til fast eiendom. Virksomheten er i 68 land og mer enn 15 000 driftige fagfolk er ansatt for å gi ekspertråd for å maksimere eiendomsverdien for boligleietakere, boligeiere og boliginvestorer.

Colliers bryr seg lokalt og sier: «Vi er lidenskapelig opptatt av alt vi gjør, og det gjelder også vårt engasjement i lokalsamfunnet. Som selskap, og som enkeltpersoner, jobber vi aktivt for å forbedre lokalsamfunnene våre.»

Colliers har et flott team med 60 ansatte i Norge, som presterer hver dag i en tøff bransje – i august vil de ha en kickoff hvor vi er så heldige å bli invitert til å fortelle om vår sykkeltour. Målsettingen, teamarbeid, samfunnsansvar, planleggingen, treningen, forberedelsen – det mentale og ikke minst gjennomføringen.

Tidligere kollega Charlotte en fantastisk flink og flott person – nå ansatt som Direktør Utleie i Colliers var ikke i tvil, hun ønsket at Colliers skulle bidra og tok kontakt med sin sjef Thor Bjørdal CEO og Partner som sa ja til å bidra og ta samfunnsansvar. med Colliers.

Charlotte jobbet tidligere for Steen og Strøm Norge og vi samarbeidet over flere år med å utvikle Gulskogen for å skaffe de beste leietakerne og få den beste butikkmiksen. Hun bidro stort til at Gulskgoen ble kåret til årets kjøpesenter i 2013 og Nordens Beste Kjøpesenter i 2014 og Charlotte har alltid vært opptatt av å skape synergier og godt arbeidsmiljø.

Vi gleder oss Team Colliers, og dere motiverer oss enda mer til å forberede oss når vi kommer til dere på Kick-Off til høsten.