Aass Bryggeri er også med på drakta! Styrkedrikk og sitat «ut på tur, aldri sur» passer utmerket før Sykkeltouren starter fredag!

Norges eldste og beste bryggeri!

Vi ble oppriktig glade da Christian ringte oss og ville være med på drakta. Og da passer utmerket at Aass ønsker å fronte styrkedrikken Vørterøl. Sitatet «ut på tur, aldri sur» skal være med oss og gi oss positive tanker sammen med Aass på drakta!

Foto: Tore Sandberg DT

Aass Bryggeri har et stort fokus på tradisjonelt håndverk og kvalitet, men de er også gode på innovasjon og kreativitet. Jeg var så heldig å være med på fire stjerners middag i 2009 og brukte da Bock-ølet i hjemmelaget is-nydelig!!! Produktutvalget er stort og meget godt, synes jeg. Se hjemmesiden:

https://www.aass.no/splash/aass-bryggeri/bryggeriets-produkter/

Vi synes også Aass er gode på samfunnsansvar som støtter opp om lokale organisasjoner og nå prosjektet vårt Sykkeltouren der formålet er å samle inn mest mulig penger for Rett Fram Opplevelser og SuperSelma.

Så glade blir vi når Aass ville være med.!
Herlig!

For alle som bor i Drammen så er historien allmennkunnskap, men for andre: Aass Bryggeri ble grunnlagt i 1834 i Drammen og er Norges eldste eksisterende bryggeri. Det er etter min og andres mening det beste også!

Bryggeriet har hele tiden ligget ved Nedre Sund på Bragernes i Drammen. Bedriften ble kjøpt av Poul Lauritz Aass i 1864 og har siden vært eid av familien Aass. Administrerende direktør er nå Christian Aass. Vi takker for bidraget og viser frem stolt drakta:

Aass og Vørterøl er med på drakta og Sykkeltouren!