Victoria AS er også med på drakta! Rettere sagt så trykker de også alle de andre logoene på drakta. Ble ikke den utrolig fin?

Victoria AS har trykket på alle bidragsytere til drakta!

Victoria AS er en av landets ledende leverandører av arbeidsklær og verneutstyr til alle typer offshore og onshore bedrifter. Deres mål er å være best på produktkvalitet, produktutvalg og kundeservice. Vi møter ofte avdelingsleder Kjell Arne Burud på Marienlyst der han alltid er blid og engasjert! Og når vi trenger arbeidsklær eller vernesko til jobben, så er fikses det på minuttet. De holder det de lover – Victoria AS er BEST!

Fra butikken

De har avdelinger i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Drammen.

Victoria AS inngår i Victoria Gruppen, et norsk familieeid selskap som består av en rekke selskaper innen handel, produksjon og eiendomsutvikling.

VAS ble etablert på Stølen i Bergen i 1932 som AS Skofabrikken Victoria av 1932.Fabrikken produserte ulike typer skotøy og etter hvert ble Victoria et velrenommert varemerke.

På tross av etterkrigstidens økonomiske fremgang nådde også rasjonaliseringen Victoria på slutten av 60- tallet. I de siste produksjonsårene ble ideen med å fremstille vernefottøy virkeliggjort, noe som var opptakten til slik selskapet fremstår i dag.