Canon Norge på drakta..- les om deres bedriftsfilosofi : Kyosei…

Når en sommerkveld med venninner fører til inspirasjon til å bidra – da har jeg oppnådd masse 🤗 🙏Beskjeden var – dette må vi være med på – du hører fra meg i morgen når jeg har søkt Fondet vi har for denne type samfunnsansvar.

Maiken er HR Direktør i Canon Norge , en sjarmerende dame du både hører og ser – en venninne en blir glad i.

Utrolig engasjert og inkluderende – samt interessert i «deg» som menneske. Dette gjelder ikke bare privat, men også i jobbsammenheng – og gjenspeiler rollen hennes, og ikke minst resultatene hun skaper med at Canon som er kåret til en av Norges Beste arbeidsplasser flere år på rad.

Oslo, 20. mars 2019 – En sterk 5. plass på listen til Great Place to Work viser at medarbeidere i Canon Norge opplever arbeidsplassen som veldig god, er stolte over arbeidsplassen og opplever personlig og faglig utvikling.

Canon er en global leverandør av digital bildeteknologi. Canon ble grunnlagt i Japan i 1937 og har over 198 000 ansatte innen marekdsføring og produksjons anlegg i Japan, Amerika , Europa og Oseania.

Canon er og har vært det ledende navnet innen bildebehandling de siste 80 årene. Vi er den ledende leverandøren av digitale bildeløsninger til forbrukere og bedrift-til-bedrift-løsninger i bransjen. Fokus på teknologi er en del av Canons DNA, og vi er opptatt av å utvide horisonten for hva som er mulig innen bildebehandling.

Kollega til Maiken, Trond Gjertsen Corporate& Marketing Communication Executive – sier :

«Det er en sann glede å støtte sykkelturen Nordkapp – Drammen. Vi heier på frivilligheten og alle som går «the extra mile» for andre, for ikke snakke om sykle så langt. Dette er et fantastisk tiltak rettet mot barn som trenger både omtanke og omsorg. Det treffer oss midt i hjerterota og går hånd i hånd med Kyosei – vår bedrifts-filosofi: «Å leve og arbeide sammen for felles gode». Takk for at vi får være med å dele dette. Alt vel til dere som sykler og alle de dere sykler for.», Trond Gjertsen

Vi er overlykkelig for Canons engasjement til samfunnsansvar og ikke minst positiviteten som alle har.

Håper touren kan være med på å inspirere å bygge videre på den gode kulturen internt i organisasjonen deres.