Matchless er også med på drakta, nærmere bestemt på sykkelshortsen! De er lidenskapelig opptatt av vin, men også samfunnsansvar!

Torleif Høyvik, CEO i Matchless

Vi er stolte og ydmyke over at Matchless ønsker å være med på Sykkeltouren. Samfunnsengasjementet er like lidenskapelig som kunnskap og interessen for vin. Bli bedre kjent med dem her:

Vi har allerede smakt en nydelig rosèvin, Heaven Scent! Passet fint til grillet kylling og masse grønnsaker en sommerkveld på Ullern!

Deres lidenskap er å tilby utsøkt vin til markedet og for livsnytende mennesker. Lang og solid erfaring med faget, markedet, samarbeidspartnere og felles entreprenørånd er blant de viktigste komponentene i Matchless Wines. Etter å ha blitt invitert inn i Facebook-gruppa deres så har vi blitt kjent med CEO Torleif Høyvik. Han er lidenskapelig opptatt av vin, mat og samfunnsansvar. Vi er veldig glade for at de vil være med på Sykkeltouren og shortsen!

Matchless er et spennende varemerkehus innen vinhandel. De er mer enn en tradisjonell vinimportør, de har virksomhet i flere land og har stort fokus på utvikling av internasjonale merkevarer. På deres Facebook sider så finner du mange gode anbefalinger.

Torleif smaker og betrakter vin

Provocativo er en musserende vin i den eksklusive delen av markedet som finnes kun i magnumflaske. Heaven Scent Rosé er en eksklusiv rosévin i Provencestil som selges til hyggelig pris. Sangria er godt på sommeren og her har vi utviklet Beso del Sol Sangria. Det neste store prosjektet deres er «I AM Single Grape Series», en serie viner der vi skal vise druens karakter i hver vin. Først ut er Chardonnay, Merlot og Cabernet Sauvignon. Snakk om å gå grundig til verks! Da Elisabeth ble medlem nr 2000 på FB samt hadde bursdag 18.juni, så ble hun(vi) den heldige vinneren av Provocativo🙏

Matchless kommer også med spennende og utsøkte kombinasjoner med mat og drikke samt oppskrifter. Her blir vi og sikkert andre inspirert til å prøve ut følgende kombinasjon:

Ser jo veldig godt da!
En spennende Grüner Veltliner som får god anmeldelse i Aperitif

Skal du ha hele oppskrift, så meld deg inn i Matchless Wines for gode anbefalinger. Vi er veldig glade og takknemlige for at Matchless er med på Sykkeltouren, med det formål og å samle inn mest mulig penger til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma!