Stolt av å være en del av Steen & Strøm Norge som selvfølgelig også er MED.!

Kjøpesenter er mest og oftes nevnt ifm det kommersielle og da handel. Men jeg er veldig glad for og ikke minst stolt av alt bransjen bidrar med når det gjelder samfunnsansvar og fokuset på bærekraft – spesielt i lokalsamfunnene. I fjor ble også BÆREKRAFTPRISEN for første gang delt ut under kjøpesenterkonferansen i Norge – som er bevis på at vi tar miljø og samfunnsansvar på alvor.

Veldig stolt over å ha vunnet bærekraftprisen med TEAM Gulskogen

Ikke minst er også bærekraft et fokusområde av våre franske eiere Klepierre med Act For Good programmet som er implementert i alle land i Europa. Her er vi forpliktet til å ta ansvar for miljøet ved drift av våre eiendommer samt samfunnsansvar for menneskene enten det er ansatte eller kunder. Dette har vi stort fokus på og førte også til at Vinterbro og Gulskogen ble nominert til den første bærekraft prisen under NCSC Kjøpesenterkonferanse 2019, og hvor Gulskogen hentet hjem prisen. Veldig stolt av begge «mine» senter og jobben mine team og alle butikkansatte gjør. 🙂

Mitt TEAM og en herlig gjeng på Vinterbro

I en tøff tid for alle er jeg også stolt over bidraget og dugnaden varehandelen har gjort hver dag siden 11. Mars.

Jeg er stolt av begge sentrene og noen ganger så sykler jeg til jobb, Vinterbro.

Gjennom min jobb som Senterleder har jeg jobbet med mange hjertesaker men først da jeg traff Superselma visste jeg at jeg virkelig ville kunne gjøre en forskjell for mange ved at jeg både i jobbsammenheng og privat – gjør en ekstra innsats💕 Superselma er tatt med til Vinterbro og mine kollegaer på Maxi har også tatt Superselma til Hamar.

Oppvarming til SuperSelma løpet Vinterbro

I tillegg har jeg vært så heldig å bli kjent med Rett Fram Opplevelser som også min mann brenner for. En flott organisasjon som gir mange fine opplevelser som bursdager og ferier til veldig mange barn som ellers ikke ville fått dette.

Når vi så skulle sykle Nordkapp – Drammen og prosjektet vårt tok form – var vi ikke i tvil – tenk om vi kunne samle inn penger som ville gi mange Lysglimt og Opplevelser til barn som trenger det.


«Jeg er derfor stolt av at min arbeidsgiver ønsker å stå på drakta for Touren og at jeg kan sykle med Vinterbro og Gulskogen på drakta. Stolt av at Steen&Strøm Norge ønsker å bidra til lokalsamfunnet rundt Vinterbro Senter og Gulskogen Senter som bidrar til gode opplevelser både for Superselmaprosjektet og Rett Fram Opplevelser! Takk for bidraget!»