Drakta er komplett! Erling Sande er på ryggen og bidrar til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Vi er utrolig takknemlige!

NIU Elscooter

Erling Sande AS er importør av kjente fritidsprodukter for det norske markedet. Erling Sande har mer enn 100 forhandlere i Norge. Bedriften er lokalisert i Kobbervikdalen i Drammen og lokal forankring er viktig for Erling Sande ved innkjøp av varer og tjenester. Jeg merker en veldig lokal patriotisme og engasjement når jeg snakker med daglig leder i selskapet, Svein Helling.

Nye og flotte lokaler i Kobbervikdalen.

Erling Sande AS sprer motorglede! De tilbyr den ultimate teknologien for en aktiv fritid både til lands og til vanns. Det kan hende at neste år sommerferie tilbringes på disse flotte syklene!!!

Solide og spenstige tursykler

Det er ikke bare et bredt og godt utvalg innen motor de kan tilby, men Erling Sande viser også et stort engasjement og samfunnsansvar. De har vært en viktig samarbeidspartner og støttespiller for Rett Fram Opplevelser over lengre tid og nå vil de være med som en viktig bidragsyter til både Rett Fram Opplevelser og SuperSelma i prosjektet Sykkeltouren!

Erling Sande tok plassen på min rygg og er en av to store bidragsytere!

Om du drømmer ATV, Snøscooter, motorsykkel, Båt- eller påhengsmotorer, scooter, el-sykkel eller til og med el-motorsykkel så kan Erling Sande gi deg det lille ekstra!

EM03 POWERTUBE- en tøff Mountain el-sykkel! Kanskje neste år?!

Erling Sande representerer merker av det ypperste i både kvalitet og kjøreglede, og vil sørge for å gi deg mange fantastiske opplevelser i årene fremover. Vi er veldig glade for at de er med på drakta! Nå er vi klare for å starte Sykkeltouren!

Se også på hjemmesiden utvalget og kontaktinfo : https://www.erling-sande.no

Motorglede for store og små
Og til sjøs!
Askeladden er kjent for mange nordmenn.
ATV for unge- bygget for å være ute og bygget for å kjøre!
Stilig og miljøvennlig elscooter