MK Illumination lar seg inspirere :-)

Er det noen som lyser opp hverdagen og Norge så er det MK Illumination ⭐️🌟 Ikke bare med sine fantastiske lys og lysdekorasjoner som er levert over alt i landet, i Drammen og ikke minst på Gulskogen med Julestolen som vi alle elsker, treet ute som lyser opp mørketiden, den store lysekronen , og andre lyslenker i senteret. Men i tillegg lyser menneskene som jobber i MK Illumination opp «alt» rundt seg med sin fantastiske serviceinnstilling og alltid gode humør og smil. 🤗

Treet er også fint med Valentines hjerter ❤️
Mange julekort er tatt i denne 🤗
Herlig hilsen 🤗

Med Lisa, Øyvind, Rune og Thomas skapes det allerede mange magiske opplevelser og lysglimt.

Når de i tillegg lar seg inspirere av touren til å bidra og tar samfunnsansvar blir det helt magisk – synd drakta var i trykk da dere ble med – hadde vært flott å hatt dere der:-) Tusen takk 🙂 💕🚴🏻‍♂️🚴🏽‍♀️