Nok en bidragsyter … Rakk ikke drakta men bidrar både til oss på sykkelen og mange Lysglimt og Opplevelser 💕

Mary Kay og Mie Hartmann er MED 👍

Mie Hartmann er selvstendig næringsdrivende og hudpleiekonsulent for Mary Kay. Mie ønsker å bidra til sykkeltouren gjennom at hun og kundene gir totalt 25% av produktsalget i juli som bidrag. Mie vil også introdusere dette for sitt team og kolleger i Oslo-Drammensområdet, og håper det kan bli et godt bidrag til Superselma og Rett Fram Opplevelser.

Mary Kay ble etablert i 1963 av Mary Kay Ash og har 5000 ansatte med hovedkontor i Dallas.  Det er i dag verdens 5. største selskap innen hudpleie og makeup, representert i 40 land over hele verden. Mary Kay kom til Norden i 1992 og har siden vært en suksess.  Produktene selges verden over kun gjennom direkte 1:1 salg (Direct Marketing) av mer enn 2 millioner uavhengige hudpleiekonsulenter, de fleste kvinner i en «flat» form for Multilevel Marketing konsept (MLM), der alle har samme innkjøpsfordeler. Mary Kay ‘s fremste verdier bygger på Den Gyllne Regel, et enkelt, tidløst prinsipp: Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg.

Mary Kay Inc. tar stort samfunnsansvar, med særlig bidrag til kreftforskning og sentre for vanskeligstilte kvinner og deres familier. Høsten 2019 inngikk De Forente Nasjoner (FN) og Mary Kay Inc. et internasjonalt samarbeid om prosjektet The Women’s Entrepreneurship Accelerator, rullet ut i 192 land, for å hjelpe kvinnelig entreprenørskap og slik sikre at kvinnene i programmet, virkelig blir en del av den økonomiske utviklingen og velstanden i sitt land. (Se WE-accelerate.com)

Siste tiden har Mary Kay Inc. gitt ca. 10 million dollar til Global Covid-19 support. De har også produsert og donert håndsprit til helsepersonell blant annet i New York, produsert på MK fabrikken i Dallas.
Firmaet investerer mye forskning i hudhelse og utvikling av produktene sine. Mange kvinner og menn rundt i verden i tillegg til sykehus etc. benytter disse.

Mie er en driftig dame som får til det meste, enten det er å bygge hus, ordne i hagen eller starte eget firma. Hun er en flott mamma til 3, og en veldig god venninne som nå brenner for produktene til Mary Kay og selskapets verdier. Hun leder i dag et mindre team med andre konsulenter; Bee-Lieve in U!

Jeg liker Mies motto: Start every day with an attitude of gratitude 👍

Selv skal jeg prøve Mies anbefaling om å bruke Mary Kay’s Mint Bliss – Energizing Lotion for feet & legs til våre slitne ben under sykkeltouren. I tillegg Mary Kay’s første produkt, den fortsatt bestselgende bivokskremen, Extra Emollient Night Cream. – Er anbefalt å bruke den på tørr og skadet hud – og særlig på den såre baken som mest sannsynlig vil komme etter mange mil på sykkelen. 

Setter utrolig pris på engasjementet til Mie som veldig gjerne vil bidra til Superselma og Rett Fram Opplevelser – samt anbefaler produktene som kan hjelpe oss underveis til å lykkes med touren – og ikke minst sender produkter til meg med “hjertelapper” som både varmer og motiverer.

Jeg liker også hva gründeren Mary Kay har sagt :

You are a woman. You can do anything in this world you want to do.  (Mary Kay Ash Hjemmeside)

Ta kontakt med Mie hvis du ønsker å titte nærmere på Mary Kay produkter, og du kan da bidra ved kjøp i juli 🙂

Solkremen er i bruk 😎 til og med av Alexander🤗

https://marykaynorway.no/no/consultant/mie-hartmann/